Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagen

Prinsessan Benedikte på modeshow

10 nov, 2011, 12:06 
Agneta Nisbeth
Annons

Prinsessan Benedikte verkar tillbringa lika mycket tid i sitt gamla hemland Danmark som på sitt tyska slott Berleburg. Nyligen var den alltid lika chica Benedikte på Laguenes årliga modeshow i Moltkes palats i Köpenhamn.

Annons

Välfriserad som vanligt och klädd i elegant hundtandad kavaj med lätt kinainspirad ståkrage, svart snäv kjol och skönt ingångna pumps visades prinsessan Benedikte, 67, före visningen runt i det fina palatset – där hon i och för sig varit många gånger förr.

Inget favoritnöje

Palatset är byggt 1702 och har varit hem för en änkedrottning, en statsminister och många adelsmän under åren. Idag används den till större fester och evenemang. Benediktes make prins Richard var inte med den här kvällen, modevisningar är inte direkt hans favoritnöje.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Av Eva Åström

Foto: Stella Pictures

Läs även:

Annons