Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagenSollidens slott

Prinsessan Benediktes dotter Nathalie har förlovat sig

05 jan, 2010, 12:00 
Agneta Nisbeth
Annons
Prinsessan Benediktes dotter Nathalie har förlovat sig meddelar danska hovet.
Prinsessan Benediktes dotter Nathalie har förlovat sig meddelar danska hovet.
Så här presenterar han sig på Facebook, blivande maken Alexander.
Så här presenterar han sig på Facebook, blivande maken Alexander.

Ännu en kunglig förlovning!

2010 blir verkligen ett år fyllt av kärlek.

Nu har Prinsessan Nathalie zu Sayn-Wittgenstein-Berleburg bytt ringar med sin älskade Alexander Johannsmann.

2009 sades vara förlovningarnas år. Men nu visar det sig att också 2010 går i de kungliga förlovningarnas tecken! Danska hovet meddelar idag att ännu ett kärlekspar bestämt sig för att byta ringar. På sin hemsida skriver man att: ”Hennes kungliga höghet Prinsessan Benedikte och Hans höghet prins Richard Sayn-Wittgenstein-Berleburg har nöjet att meddela att hennes höghet Prinsessan Nathalie zu Sayn-Wittgenstein-Berleburg har förlovat sig med Alexander Johannsmann.”

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Benediktes yngsta dotter

Prinsessan Nathalie är Benediktes och Richards yngsta dotter. Hon är 34 år gammal och bor i Tyskland där hon arbetar med sitt största intresse – hästar och hästuppfödning. Prinsessan Nathalie är en van ryttarinna och nyligen besökte hon Sverige och Flyinge hästgård för en skicklig uppvisning av sina färdigheter. Hon blev dansk champion i dressyr under 2002 och 2009, och vann också brons i lagtävlingen i OS i Kina 2008. Och som man brukar säga: lika barn leka bäst!

Hennes fästman Alexander, som är tysk medborgare och 32 år gammal, jobbar på sin farbrors företag, ett företag specialiserat på hästtransporter. Han är uppvuxen i en miljö där hästar och hästsport alltid spelat en stor roll. Hans far är nämligen en välkänd tysk ryttare som efter en lång internationell idrottskarriär nu är en erkänd tränare i hoppning. Paret firar förlovningen med en kombinerad affärs- och familjeresa till Australien och kommer hem till Tyskland först om en månad.

Av Johanna Lejon

Foto: IBL

Annons