Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Prinsessan berättar om faderns bortgång – inför alla följare

21 aug, 2022, 09:00 
AvSimon Holm Stålhand

Öppnar upp sin inför alla.

Annons
Hör hela Ari Behns dotters gripande farvälBrand logo
Hör hela Ari Behns dotters gripande farväl

Norska Leah Isadora Behn, 17, är medlem av den norska kungafamiljen. Hon är andra dotter till prinsessan Märtha Louise av Norge och där med ett barnbarn till kung Harald V och drottning Sonja av Norge. Hon är den sjätte i raden av den norska tronföljden, efter sin syster Maud Angelica.

Leah Isadora Behn var inte medveten om sin position och sitt kungliga påbrå förrän hon var cirka åtta år gammal. Hennes föräldrar, Märtha Louise och Ari Behn tog sin familj till London och satte barnen, Maud Angelica, Emma Tallulah och Leah i en engelsk skola.

Trots sin låga ålder så har hon redan skapat sig en karriär som modell och influenser, främst på sociala medier. En av hennes främsta plattformar är applikationen TikTok. Där har hon över 187 000 följare och flera miljoner "gilla-markeringar". Hon lägger främst upp korta filmklipp inom kategorin mode och skönhet.

Det är också där som hon öppnar upp sig inför sina följare.

Annons

Leah Isadora Behns tuffa tid

Hon la upp ett klipp där hon sminkar sig och berättar om sig själv. Hon berättar öppenhjärtligt om sin traumatiska upplevelse då hennes pappa, Ari Behn tog sitt eget liv under julen 2019.

"Min pappa dog när jag var 14. Vilket har varit väldigt jobbigt. Jag pratar inte så ofta om det eftersom att vill hålla mina känslor för mig själv", säger hon i ett klipp som i skrivande stund har över 1,2 miljoner visningar.

I ett efterföljande klipp berättar hon vidare om den jobbiga upplevelsen.

"Jag gillar inte jul. Dels för att det är kallt, men också för att min pappa dog då, säger hon i klippet som i skrivande stund har över 235 000 visningar.

Ari Behn tog sitt liv 25 december 2019 och begravdes 3 januari 2020. Han blev 47 år gammal.

Annons