Nu finns det en ny version av appen - uppdatera din app genom att klicka här

Nu finns det en ny version av appen på Google Play Store - uppdatera din app där!

Här dyker prins Daniel och kronprinsessan Victoria upp – på VIP-läktaren

Här dyker prins Daniel och kronprinsessan Victoria upp – på VIP-läktaren

På plats när musiklegendaren spelade.

Slå på ljud

Under sommaren så har vi fått se prins Daniel och kronprinsessan Victoria njuta av konserterna på Öland. Det går inte att ta miste på att paret älskar livemusik!

Under fredagen var det dags igen.

Den omåttligt populära artisten, Håkan Hellström, 48, hade sin första av fyra konserter på Gamla Ullevi i Göteborg. Fredagens konsert skulle egentligen ha hållits 2020 för att fira Håkan Hellströms 20-årsjubileum som artist. Men sedan kom coronapandemin och satte sina käppar i hjulet. Konserten var, som förväntat, utsåld och det fanns två välkända ansikten i publiken.

Håkan Hellströms nya lyxhus – så mycket kostar det!

Kronprinsessan Victoria och prins Daniel var på plats! De satt på VIP-läktaren och ska enligt Expressens utsände varit på gott humör och njutit av konserten. Kronprinsessan ska ha varit klädd i vit skjorta, blå jeans med en svart axelremsväska tvärs över kroppen och prins Daniel klädd i en grön skjorta och också han blå jeans.

Expressens fotograf fångade även prins Daniel på bild när han gav tummen upp.

Det är så härligt att se att paret älskar att synas ute bland folket och på konserter!

Sommaren är slut för kungafamiljen

Nu när sommaren börjar ta slut så börjar snart de kungliga uppdragen dugga tätt. Prins Daniel var tidigare i veckan på plats i Östersund när det var invigning för Synsams nya produktions- och innovationscenter.

Kronprinsessans första officiella uppdrag börjar på tisdag då hon ska besöka Gårdsjö lantbruk i Heby. Senaste gången vi såg kronprinsessan i ett officiellt sammanhang var på hennes egen födelsedag, den 14 juli – vilket är 37 dagar sedan idag!