Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Prinsessan Birgitta älskar livet som 75-åring

19 jan, 2012, 17:00 
AvAnita Saming
Annons

Prinsessan Birgitta fyller 75 år i dag. Stort grattis säger vi. “Det är skönt att bli äldre för då får man säga vad man vill. Det har jag inte vågat förr”, säger prinsessan i en exklusiv intervju i veckans nummer av Svensk Damtidning.

Birgitta är i dag en rättfram 75-åring som lever ett härligt liv vid Medelhavet. Här tillbringar hon dagarna på golfbanan med vännerna. Att bo i en härlig våning med terass på Mallorca, att hitta någon att spela golf med varje dag – det är sådant som gör prinsessan lycklig. När hon kommer hem från golfbanan följer hon gärna all världens sport på tv. Visste ni förresten att hon har full koll på Zlatans historia?

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Prinsessan Birgitta har varit gift med Johann Georg av Hohenzollern-Sigmaringen i 51 år, ett annorlunda, men harmoniskt äktenskap, säger jubilaren.

Av Chris Cederlöf, Anita Saming

Foto: CHARLES HAMMARSTEN

Läs även:

Annons