Prinsessan Caroline åker skidor i Österrike

prinsessan caroline Francessco

Prinsessan Caroline oroar sig inte över småsaker. Men när hon tog med sig sitt 1-åriga barnbarn ut i skidbacken var det många som reagerade.

Caroline av Monaco har alltid varit känd för att vara en cool farmor som inte stressar upp sig i onödan. Men efter familjens skidsemester i Österrike, då prinsessan for nedför backen med det 1-åriga barnbarnet Francessco på ryggen, är det många som tycker att hennes avslappnade inställning har gått för långt.

De österrikiska skidbackarna i Zürs är en kunglig favorit. För bara någon vecka sedan var kung Willem-Alexander och drottning Máxima där med barnen och efter att de hade åkt hem var det familjen Casiraghis tur att sprida kunglig glans längs i skidliften. Prinsessan Caroline tog med sig dottern Alexandra, sonen Pierre, svärdottern Beatrice Borromeo och barnen Stefano, 3, och Francessco, 1, för några härliga dagar i snön.

Prinsessan Caroline bar hjälm men barnbarnet åkte utan

Francessco är Pierre Casiraghis och Beatrice Borromeos yngsta son och som 1-åring är det förstås svårt att hänga med i skidtempot. Men farmor Caroline hade en lösning på problemet. En lösning som nu har blivit ifrågasatt. Prinsessan lyfte nämligen upp barnbarnet och satte honom på ryggen. Och det som har fått människor att höja på ögonbrynen är det faktum att lillkillen, till skillnad från Caroline, inte bär någon hjälp.

Pierre Casiraghi beatrice borromeo

Pierre Casiraghi och Beatrice Borromeo njöt av den härliga solen i alperna.

Foto: TT