Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Prinsessan Caroline tröstar dottern som saknar sin pappa

18 sep, 2009, 09:57 
AvRed Aktionen
Prinsessan Caroline är tillbaka i Monaco tillsammans med 10-åriga dottern Alexandra. Här försöker prinsessan Caroline ännu en gång starta ett nytt liv. Men Alexandra saknar sina skolkompisar och pappa...
Annons

Prinsessan Caroline har gjort de förr. Börjat om på nytt –  ensam med barnen. Nu tvingas hon göra det ännu en gång. Prinsessan Caroline har, som vi tidigare rapporterat om, beslutat sig för att begära skilsmässa från prins Ernst August och som följd av det beslutet har hon tillsammans med dottern Alexandra flyttat till Monaco.

Caroline och Alexandra

Caroline och 10-åriga Alexandra bor nu i Clos St Pierre, den villa som Caroline ägt i många år i Monaco och Alexandra har börjat i François d’Assise – Nicolas Barré Catholic school i Monaco.

Saknar sina kompisar

Det har varit en tuff början för Alexandra – självklart saknar hon sina skolkompisar i Fontainebleau och trots att Alexandra plågats av föräldrarnas ständiga gräl så saknar hon sin pappa.Caroline gör allt för att uppmuntra Alexandra, de går på zoo och nya kompisar slussas in i nya hemmet i Monaco. Men allt tar sin tid. Gladast är Alexandra för  att komma närmare sin blivande(?) moster Charlene Wittstock, som är ett stort stöd för både Alexandra och Caroline.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Av Eva Österlind

Foto: TT

Annons