Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Prinsessan Caroline har funnit kärleken igen

08 sep, 2010, 13:02 
Agneta Nisbeth
Annons
caroline_

Caroline och Ernst August har separerade för 18 månader sen, men fortfarande är de gifta.
Caroline och Ernst August separerade för 18 månader sen, men fortfarande är de gifta.

Prinsessan Caroline av Monaco återigen funnit kärleken – jetset-kungen Faggionato

Annons

Efter den 18 månader långa separationen från prins Ernst August, har Monaco-sessan Caroline äntligen förälskat sig igen. Föremålet för hennes heta känslor är jetset-favoriten Gerard Faggionato, galleriägare med bas i London.

Från vänskap till kärlek

När konsthandlaren nyligen fyllde 50 var Caroline en av de 300 gästerna. Hon kom till hans ö Panarea, norr om Sicilien i sin lustjakt Pacha III. Paret har varit vänner i flera år och har förr om åren semestrat tillsammans. Nu har vänskapen övergått i kärlek.

– Caroline är så lycklig! Skriver Monaco-pressen.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Otrogen

Hon har äntligen kommit över sorgen och förödmjukelsen efter skandalbilderna där Ernst August var otrogen med en yngre kopia av sin fru. Han kysste en okänd kvinna i vågorna på en strand i Thailand.

Caroline har i sommar synt semestra vid Medelhavet med sin yngsta dotter Alexandra, 11. Och nu vet vi vem den mystiske mannen vid hennes sida är. Jetset-kungen Faggionato.

Av Åsa Bönnelyche

Foto: Stella Pictures

Annons