Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Prinsessan Caroline mötte exmaken i veckan

08 dec, 2010, 14:03 
Agneta Nisbeth
Annons

Prinsessan Caroline stötte faktiskt på sin första make Philippe Junot i veckan. Sedan hastade prinsessan iväg till nästa engagemang – en natt på slottet Versailles.

Det var under hästhoppningarna Gucci Masters som mötet mellan de gamla makarna ägde rum. Prinsessan Carolines exmake Philippe Junot satt i publiken med en ny ung kvinna, men allt han kunde titta på var Caroline, berättar ögonvittnen.

Annons

Duktiga Charlotte

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Prinsessan Caroline hade däremot bara ögon för sin duktiga dotter Charlotte Casiraghi som deltog i hopptävlingarna, något vi redan berättat om tidigare.

Presidenthustru

Bara någon dag senare var det åter dags för prinsessan Caroline att klä på sig galastassen, för då var det dags för en stor välgörenhetsgala på slottet Versailles utanför Paris. Där mötte prinsessan bland annat den forna presidenthustrun Anne Aymone Giscard D’Estaing och tillsammans försökte de samla in pengar till behövande barn. De är dessa två damer ni ser festklädda på bilden här ovan.

Av Agneta Nisbeth

Foto: Stella Pictures

Läs även:

Annons