Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Prinsessan Caroline njuter av salta bad och shopping

27 jul, 2011, 14:41 
Agneta Nisbeth
Annons

Prinsessan Caroline tar nu det lugnt med döttrarna, prinsessan Alexandra och Charlotte Casiraghi. Men av Alexandras pappa prins Ernst August av Hannover ses fortfarande inget spår.

Semestern har börjat för prinsessan Caroline som här ses ombord på familjens båt Pasha III utanför den italienska ön Ponza. Tillsammans med yngsta dottern prinsessan Alexandra och dottern Charlotte Casiraghi njuter de av både båtfärder och shopping på Capri.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Furst Alberts syster Caroline ses här med sina döttrar Charlotte och Alexandra på ön Capri.

Kul med kompisar

Prinsessan Alexandra – vars pappa Ernst Augsut af Hannover inte synts till på mycket länge – såg i alla fall ut att trivas på sjön. Vi får väl hoppas att Ernst August i alla fall håller kontakten med sin dotter, även om han för länge sedan gjort slut med hustrun.

Annons

Till Capri

Familjen fortsatte sedan över till den italienska ön Capri där både Charlotte Casiraghi, prinsessan Alexandra och prinsessan Caroline passade på att shoppa loss lite bland lyxbutikerna.

Sandaler

Fast Charlotte stannade också till hos en av de populära skomakarna som erbjuder de så kallade Capri-sandalerna som kan tillverkas efter direkt din egen fot.

Ni ser henne på väg prova skor på bilden här intill.

Korvhalsband

På bilden här intill ser vi prinsessan Caroline som också tagit med sin söta tax till Capri.

Lägg också märke till det roliga hundkopplet – gjort av små korvar i plast!

Av Agneta Nisbeth

Foto: All Over press

Läs även:

Annons