Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Prinsessan Caroline tände eld på båt under ceremoni i Monaco

27 jan, 2011, 15:31 
Agneta Nisbeth
Annons

Det har varit väldigt tyst om prinsessan Caroline en tid, hon fyllde år i söndags men höll då en låg profil. Men i går sågs hon vid en ceremoni i Monaco.

Annons

Prinsessan Caroline, som nyligen fyllt 54, deltog tillsammans med sin bror furst Albert och hans fästmö Charlene Wittstock i en ceremoni i Monaco under onsdagen. Hon fick äran att symboliskt tända eld på en liten fiskebåt.

Klädda i svart

Det hon gjorde var en del i en historisk ceremoni – Sainte Devote – som äger rum varje år den 26 januari. Även furst Albert och hans blivande hustru Charlene utförde samma symbolhandling, bägge klädda i svart som ni ser på bilden här intill.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Det alla gjorde denna kväll var att minnas kapten Antinopes skepp som började brinna på stranden sedan han försökt stjäla några värdefulla reliker. En ceremoni som infördes 1924 av den dåvarande härskaren av Monaco prins Louis II.

Ingen skilsmässa

Prinsessan Caroline har ännu inte tagit ut någon skilsmässa från sin otrogen make, prins Ernst August.

Trots att han visar sig öppet med sin nya unga kvinna, en nakenmodell som arbetar på en bordell i Österrike.

Av Agneta Nisbeth

Foto. Stella Pictures

Läs även:

Annons