Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Prinsessan Carolines make Ernst August i ny skandal

29 dec, 2010, 11:02 
Agneta Nisbeth
Annons

Prinsessan Carolines make Ernst August har åter hamnat på löpsedlarna, denna gång för att han visar sig ute med en ung kvinna som arbetar för en bordell i Österrike.

Annons

Det verkar aldrig ta slut på skandalerna kring prinsessan Carolines make prins Ernst August av Hannover. Den tyska tidningen Bunte visar nu upp nya bilder på prinsen med sin nya flamma, Simona. Hon sägs vara 22 år och en före detta dansör som nu arbetar som modell för en legal bordellkedja i Österrike, själv lär hon komma från en fattig del av Rumänien.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Mot skilsmässa?

Tidningen berättar att Ernst August träffade den nya kvinnan för ett år sedan och rubrikerna skriker ut: Bedragen! Bilden om omslaget till Bunte är tagen i norra Italien. Många menar att detta kommer att bli den sista spiken i kistan för prinsessan Carolines och prins Ernt Augusts äktenskap. De har levt separata liv i ett par år nu, men ännu inte skilt sig.

Av Agneta Nisbeth

Foto: Faksimil tidningen Bunte.

Läs även:

Annons