Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Prinsessan Carolines man i rätten för misshandel

16 jun, 2009, 11:21 
Agneta Nisbeth
Prinsessan Carolines man prins Ernst August av Hannover har åter hamnat i rätten, denna gång för misshandel. Han anklagas för att ha slagit en hotellägare i bröstet med en metallring.
Annons

Prins Ernst August har inget ölsinne alls. Han åtalas nu åter för något han gjort under en fylla, denna gång i Afrika. Hotellägaren Josef Brunlehner i Kenya säger att den berusade prinsen slog honom i magen och bröstet med ett metallföremål. Vilket gjorde att han blev så illa skadad att en ambulans tvingades ta honom till sjukhuset.

“Gav honom en symbolisk örfil”

Själv hävdar prinsen att han slagit mannen mycket lätt och bara med händerna.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

– Jag gav honom bara en symbolisk örfil, hävdar prinsen via sin advokat.

Detta är som bekant inte första gången prinsessan Carolines make hamnat i rättsligt trubbel. Första gången var 1999 då han slog en fotograf och senast i raden av förseelser var år 2000 då han pissade på en turkisk paviljong under Världsutställningen i Hannover.

 

Foto: TT

 

Annons