Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Prinsessan Carolines två nya älsklingar

28 jun, 2010, 09:24 
Agneta Nisbeth
Annons
ste_Caroline-Alex
Alex Dellal och prinsessan Caroline med hundarna.
ste_Caroline

Prinsessan Caroline har skaffat sig inte mindre än två nya älsklingar. Ni ser dem på bilden här intill, två ljuvliga taxvalpar.

Annons

Prinsessan Caroline har blivit matte till två små och underbart söta taxvalpar. Prinsessan besökte i helgen hästtävlingarna Monte-Carlo International Jumping eftersom dottern Charlotte Casiraghi deltog med sin häst.

Avslappnad

Med under dagen var också Alex Dellal, Charlotte Casiraghis pojkvän som fick hjälpa till med hundarna, men också Carolines yngsta dotter prinsessan Alexandra. Det var helt klart att Caroline såg mer avslappnad och lycklig ut på länge.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Ökände maken


Prinsessan Alexandra, Charlotte och mamma Caroline.
Prinsessan Alexandra, Charlotte och mamma Caroline.

Kanske det har att göra med brodern, furst Alberts förlovning med Charlene Wittstock, kanske har det att göra med de nya familjemedlemmarna? Eller kan det kanske vara så att hon äntligen har påbörjat skilsmässan från den ökände maken, prins Ernst August av Hannover?


Läs även:

Av Agneta Nisbeth

Foto: Stella Pictures


Annons