Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagen

Prinsessan Charlottes första veckor hemma

27 maj, 2015, 13:13 
Annons
Royal baby

Brittiska kungahusets lilla älskling har nu börjat lära känna sin mamma, pappa – och inte minst mormor.

Vem vill ha en främling vid sin sida, när man precis fött barn och är sårbar och trött? Inte många. Därför har det varit en lättnad för Kate, uppger Daily Mail, att ha sin mamma nära sig nu när det finns ytterligare ett litet blöjbarn i familjen.

kate-william-baby-ste

Det märktes tydligt sedan prins George kom till världen i juli 2013, att familjen Middleton snabbt tog över rodret.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Carole-Middleton

Samma sak hände när prinsessan Charlotte föddes 2 maj. Carole, tillsammans med dottern Pippa Middleton, var de första gästerna att hälsa på den nya bebisen vid Kensington Palace tidigare denna månad, enligt uppgifter från Hello.

charles-camilla-ibl-1

Först senare kom prins Charles och hertiginnan av Cornwall på visit. Ännu senare anlände en stolt morfar, Michael Middleton, till BB.

Annons
prinsessan charlotte-ste

Prins William och Kate har anammat stilen av “medelklass”-familj än något annat kungligt par i det brittiska kungahuset.

Normalt familjeliv

E! News rapporterade tidigare att William och Kate gör allt de kan för att ge prins George och prinsessan Charlotte ett visst sken av ett normalt familjeliv.

Amner-Hall

Ett exempel är det kungliga parets beslut att flytta till sin lantegendom på Anmer Hall. I Norfolk får barnen en lugn och “vanlig” miljö för barnen.

Annons
Carole
william-kate-ste
Annons
Pippa-James

Prins William tog även jobbet som ambulansflyg-pilot för att visa hur en normal familj ser ut.

Kates nära sammansvetsade familj sägs bidra till att ge en normal barndom kontra traditionell fristående kungliga uppfostran.

Mormor Carole Middleton har vistas i Norfolk med Kate, prins George och prinsessan Charlotte. Kates syster Pippa och bror James är också flitiga besökare på Anmer Hall.

Av Åsa Bönnelyche

Foto: IBL, Stella Pictures

Annons