Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Prinsessan Christina invigde utställning i Ulriksdals slottspark

11 jun, 2010, 16:07 
Agneta Nisbeth
Annons
christina---_

I strålande solsken invigdes igår SommarSalongen i Ulriksdals slottspark av prinsessan Christina.

Prinsessan Christina fru Magnuson hjälpte igår till med att iviga sommarutställningen SommarSalongen i vackra Ulriksdals slottspark. Hon klippte av ett blomsterband med en trädgårdssax. Uppslutningen var stor och det minglades i den sköna junikvällen i slottsparken. Prinsessan Christina delade också ut pris till vinnaren av “Bästa idéträdgård” .

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Prinsessan Christina klippte itu ett blomsterband.
Prinsessan Christina klippte itu ett blomsterband.

Victorias brudbukett

Annons

Idag fredag öppnar utställningen för allmänheten och pågår fram till den 12 september. Den innehåller många aktiviteter och konserter inom temana trädgård, bostad, bröllop, mat och miljö. Och som vi tidigare skrivit öppnas hela slottsområdet upp denna sommar för bland annat utställningarna Kunglig Inspiration i Orangeriet med historiska kungliga blomkrukor och Kungliga Brudbuketter där en återskapad version av kronprinsessan Victorias brudbukett ska ställas ut 1-4 juli.

Av Ann-Sofie Lundin

Foto: GOMER

Annons