Prinsessan Christina missar Nobelfesten 2019

prinsessan christina kommer inte på Nobelfesten 2019
Vilket tråkigt besked. Kungens syster, prinsessan Christina, missar årets glammigaste party i Blå Hallen. Nu berättar hovet varför.
Annons

Nobelfesten nalkas och snart kommer vi att få se prinsessorna i sin allra finaste aftonklänningar. Tiarorna är pustade och hovfrisörerna står redo med stylingverktyg och fixeringspray. Men tyvärr blir 2019 års bankett inte fullt så glammig som den hade kunnat bli. Svensk Damtidning kan nämligen avslöja att kungens syster, prinsessan Christina, inte kommer att närvara.

Prinsessan Christina missar Nobelfesten 2019

– Prinsessan Christina och Tord Magnuson får egna inbjudningar, varje år. Och det här året har de beslutat sig för att inte gå, säger hovets informationschef Margareta Thorgren.

Annons

Varför kommer de inte? 

– De har andra åtaganden.

Annons
Prinsessan Christina i Göran Alfredsson.
Prinsessan Christina på förra årets Nobelfesten.

Prinsessan Christina har otroligt populär och hennes frånvaro kommer både göra Nobelkomittén och kungliga fans besvikna. Hon har inte missat många Nobelfester i sitt liv och förra året gjorde hon succé i en rosa sidendröm från favoritdesignern Göran Alfredsson. Han är en god vän till prinsessan och har skapat hennes Nobelklänningar i 38(!) år. Till klänningar bar hon det anrika knappdiademet, som verkligen fulländade looken.

Ja, Christina och hennes make Tord kommer verkligen vara saknade den 10 december. Men förhoppningsvis får vi se kungens syster inom en snar framtid ändå.

Foto: TT

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

5 kommentarer till “Prinsessan Christina missar Nobelfesten 2019”

 1. Karin skriver: 27 november, 2019

  Hennes ena barnbarn är född 10 december och hon kanske vill prioritera det barnet.


 2. Leo skriver: 27 november, 2019

  Så synd, det blir tomt!


 3. Birgitta Magnussongmail.com skriver: 27 november, 2019

  Tjuvarna blir tyvärr fräckare och fräckare men att stjäla från kungliga slottet, tar priset på fräckhet. Måste väl vara liten uppvisning på att det är enkelt för den vane, var än det sker. Lite skryt alltså. Det blir värre och värre. Det visar ju även stölden inne i Nationalmuse’et på.


 4. Pia skriver: 28 november, 2019

  Christina har väl ofta haft litteraturpristagaren till bordet – såvida det rört sig om en man vill säga.


 5. Fundering skriver: 29 november, 2019

  Lo
  Logiskt. Kungahuset måste dra ner på kostnaderna. Det hade räckt med kungaparet och kronprinsessparet. Allt annat är slöseri.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Laddar