Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Prinsessan Christina missar Nobelfesten 2019

27 nov, 2019, 11:43 
Ellen Myrgård Lindén
prinsessan christina kommer inte på Nobelfesten 2019
Vilket tråkigt besked. Kungens syster, prinsessan Christina, missar årets glammigaste party i Blå Hallen. Nu berättar hovet varför.
Annons
Det här är HagasessornaBrand logo
Det här är Hagasessorna

Nobelfesten nalkas och snart kommer vi att få se prinsessorna i sin allra finaste aftonklänningar. Tiarorna är pustade och hovfrisörerna står redo med stylingverktyg och fixeringspray. Men tyvärr blir 2019 års bankett inte fullt så glammig som den hade kunnat bli. Svensk Damtidning kan nämligen avslöja att kungens syster, prinsessan Christina, inte kommer att närvara.

Prinsessan Christina missar Nobelfesten 2019

– Prinsessan Christina och Tord Magnuson får egna inbjudningar, varje år. Och det här året har de beslutat sig för att inte gå, säger hovets informationschef Margareta Thorgren.

Varför kommer de inte? 

– De har andra åtaganden.

Prinsessan Christina i Göran Alfredsson.
Prinsessan Christina på förra årets Nobelfesten.

Prinsessan Christina har otroligt populär och hennes frånvaro kommer både göra Nobelkomittén och kungliga fans besvikna. Hon har inte missat många Nobelfester i sitt liv och förra året gjorde hon succé i en rosa sidendröm från favoritdesignern Göran Alfredsson. Han är en god vän till prinsessan och har skapat hennes Nobelklänningar i 38(!) år. Till klänningar bar hon det anrika knappdiademet, som verkligen fulländade looken.

Ja, Christina och hennes make Tord kommer verkligen vara saknade den 10 december. Men förhoppningsvis får vi se kungens syster inom en snar framtid ändå.

Foto: TT

Annons