Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Prinsessan Christina semestrar med drottning Margrethe – se bilden!

02 aug, 2019, 14:46 
Ellen Myrgård Lindén
Prinsessan Christina strålade!
Prinsessan Christina har lämnat den svenska sommaren för lite semester i Danmark. Hon är just nu på besök hos Margrethe.
Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Två prinsessor och en drottning. Hagasessan Christina besöker just nu det danska sommarslottet Gråsten. På danska hovets hemsida kan vi se en bild på den svenska prinsessan tillsammans med sina två kusiner, Benedikte och Margrethe.

Christina semestrar med Benedikte och Margrethe

Vi får också veta att den kungliga trion har tittat på vaktavlösningen tillsammans följt av en konsert i slottsträdgården. Att kungen och hans systrar har en privat relation med sina danska släktingar, bortom alla officiella åtaganden, visste vi sedan innan. Och på den här bilden får vi se hur det kan se ut när de semestrar ihop.

Imorgon fyller ju prinsessan Christina 76 år! Kanske har hon åkt till kusinerna för att fira sin födelsedag?

 

Foto: TT

Annons