Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagenSollidens slott

Prinsessan Christinas besked – mot makens vilja

15 sep, 2020, 20:00 
Prinsessan Christina och Tord Magnuson, även kallad Tosse.
Prinsessan Christina bodde tillsammans med Tord i villan i Ulriksdal i många år och när det var dags att flytta var det helt och hållet Christinas beslut.
Annons
Så lever prinsessan Christina i dagBrand logo
Så lever prinsessan Christina i dag

Prinsessan Christina och maken Tord Magnuson bodde tidigare i sitt älskade 1700-tals hus villa Beylon, granne med Ulriksdals slott, men lämnade boendet för några år sedan för ett mer bekvämt boende på Slottsbacken mitt i Stockholms city. Flytten gick inte smärtfritt, något Tord har berättat om tidigare i en intervju med Svensk Damtidning.

– Nu trivs vi oerhört bra men först i början kändes det inte alls bra för mig, berättar Tord. det var Christina som ville flytta. Ett helt års betänketid behövde jag, men självklart förstod jag också att villan var lite för stor för oss två. Nu bor vi precis lagom stort och det är skönt med promenadavstånd till jobbet.

Men det är inte bara stadslivet som lockar för prinsessan Christina och Tord. De har sedan många år tillbaka en villa på Maldiverna, där Tord jobbar mycket med de lokala företagen och känns igen av många på ön. Där kan de koppla av ordentligt, passar även på att hålla sig aktiva.

glädjebeskedet till prinsessan christina
Prinsessan Christina insisterade – hon ville lämna villan i Ulriksdal.

– Vi ligger inte på solstolar dagarna i ända utan här spelar vi golf, går på vandringsturer i bergen, fiskar och åker på olika utflykter. När jag och Christina är här packar jag gärna en ryggsäck och så sätter vi på oss vandrarkängorna och promenerar uppför berget. Sen tar vi paus och jag överraskar Christina med champagne – för jag tar inte bara vatten med mig! Det är oslagbart att sitta i naturen, titta ut över havet och njuta av lite bubbel.

Foto: TT

 

Annons