Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Prinsessan Cristina är portad från sitt barndomshem

16 feb, 2015, 08:21 
Annons
Cristina-ibl

Prinsessan Cristina reste till Spanien för några veckor sedan, men fick inte hälsa på i huset, där hon vuxit upp.

Infanta Cristina och hennes man är isolerade och kan inte ens komma in i palatset. Det blir knappast bättre med tiden för Cristina och hennes skandalomsusade man.

Juan-carlos

Enligt spanska telecinco.es förbjöd Juan Carlos sin dotter och svåger att besöka kungliga residenset Zarzuelapalatset, där hon sprungit in och ut som barn.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Cristina

Zarzuelapalatset (Palacio de la Zarzuela) är spanska kungahusets residens. Palatset ägs av staten och ligger inom området för Monte de El Pardo, nordväst om och i utkanten av Madrid.

Letizia

Palacio de la Zarzuela hör till komplexet Palacio Real de El Pardo, och ligger också nära det officiella residenset för kungaparet, Felipe och Letizia av Spanien.

Annons
Cristina-spain

Det är egentligen inte prinsessan Cristina som man inte vill se nära palatset. Bourbon-familjen vill inte veta av Inaki Urdangarín, infanta Cristinas man.

Av Åsa Bönnelyche

Foto: IBL

 

Annons