Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Prinsessan Cristina och Inaki hemlösa?

12 feb, 2013, 12:09 
https://image.svenskdam.se/image-5471213?imageId=5471213&width=1320&height=689
Annons

Kung Juan Carlos svärson får inget kungligt apanage och nu ryker alla besparingar också. Eftersom Iñaki Urdangarín inte betalat i tid, får han nu sina tillgångar frysta.

Enligt Sydkusten, en svensk tidning som bevakar Costa del Sol, får nu den forne handbollsspelaren sina tillgångar frysta. Varken han eller tidigare kompanjonen Diego Torres betalat en garanti på 8,1 miljoner euro. Prinsessan Cristinas man ska höras i rätten den 23 februari.

Skadestånd

Provinsdomstolen i Palma de Mallorca har ålagt de två grundarna av stiftelsen Noos att tillsammans lägga upp garantin, inför det väntade skadestånd som de kan dömas till i den kommande korruptionsrättegången.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Ingenstans att bo

Nu får kungens svärson sin familjevilla i Barcelona i beslag, även om ordern upphävs så snart garantin betalas.

Ogiltigförklaras

Urdangaríns advokat har antytt att de kan komma att kräva att hela processen ogiltigförklaras, då de åberopar att hertigen av Palma inte kan försvara sig mot de uppgifter som kompanjonen Diego Torres misstänks läcka ut till utredningsdomaren.

 

Av Åsa Bönnelyche

Foto: Stella Pictures, All over press

Läs mer:

Annons