Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagenSollidens slott

Prinsessan Cristina öppnade utställning uppåt väggarna

15 sep, 2011, 10:07 
Agneta Nisbeth
Annons

Den spanska prinsessan Cristina öppnade under tisdagen en utställning med gobelänger i Washington D.C i USA – sedan mötte hon president Obama.

Annons

Prinsessan Cristina av Spanien bor som bekant sedan en tid tillbaka i USA, närmare bestämt i Washington. Det var också där som hon i tisdags öppnade en ny utställning med gobelänger, “Exquisite Pastrana Tapestries” på National Gallery of Art.

Ormskinn igen

Som ni ser på bilderna här intill var prinsessan denna dag klädd i en silvrig dräkt och under armen bar även hon en trendriktig väska i ormskinn.

Hälsade på presidenten

Någon dag senare medverkade prinsessan och hennes make Inaki Urdangarin under en middag på Congressional Hispanic Caucus Institute under deras 34th Annual Awards Gala på Washington Convention Center i Washington. Där fick hon också chansen att hälsa på president Obama med hustru Michelle.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Av Agneta Nisbeth

Foto: Stella Pictures

Läs även:

Annons