Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Prinsessan Cristina vågade inte komma till släktfesten

23 sep, 2014, 09:40 
Annons
Konstantin
Margrethe-3

Prinsessan Cristina av Spanien vågade inte tacka ja till morbor Konstantins guldbröllops-jubileum.

I torsdags förra veckan firade kung Konstantin och drottning Anna Maria 50-årig bröllopsdag på flotta Yacht Club i Aten.

Släktträff

Bland gästerna fanns många europeiska kungligheter, inklusive drottning Sofia, Infanta Elena, drottning Margrethe och prinsessan Benedikte av Danmark.

Annons

Gästerna som inte kom

I spansk press fick de närvarande gästerna inte en bråkdel så mycket uppmärksamhet som de gäster som saknades vid middagen.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
felipe-letizia-1-ste

Den mest omtalade frånvaron förutom kung Felipes och drottning Letizias (som enligt uppgift inte kunde närvara på grund av deras fullspäckade schema) var prinsessan Cristinas.

Fanns inte på gästlistan

Det fanns spekulationer om att Cristina skulle komma till sin morbror Konstantins kalas med Inaki Urdangarin. Enligt gästlistan uteblev paret.

Cristina

På grund av det dåliga rykte som hennes man tillfogat familjen efter “Noos-skandalen” tvingades prinsessan Cristina att tacka nej till inbjudan. Trots att hon ville gå.

Annons
Kung Konstantin, Anna Maria

Cristina är oerhört familjekär och hennes förhållande med den grekiska kungafamiljen är mycket nära.

Vänner sedan tonåren

Sedan tonåren har Cristina ett starkt band med prinsessan Alexia, den äldsta dottern till Konstantin och Anna Maria.Cristina och Alexia är kusiner (då drottning Sofia av Spanien och kung Konstatin av exkungariket Grekland är syskon)

Alexia-ste

Prinsessan Alexia och hennes man Charles, har också varit inblandade i en korruptionshärva och paret har varit Cristinas och Inakis största stöd i den svåra situationen. Nu var det ju ett utmärkt tillfälle att träffas igen.

Annons

Tackade nej

Men uppståndelsen skulle ha blivit för stor om Cristina tackat ja. Hon vet att hennes namn är “bad news” och vill inte befläcka familjen genom att komma till partyt på Atens Yacht Club.

Cristina-4

Infanta Cristina deltog  ensam när spanska och grekiska familjen mindes 50-årsdagen av kung Paul död. Kung Paul var prinsessan Cristinas morfar. Vid det tillfället reste prinsessan med sin mor och syster till Tatoi och fick möjlighet att träffa sin grekiska familj.

pavlos-insta

Den gången fanns Cristina med på prinsessan Marie-Chantal Instagram-konto. Nu var det bara Marie Chantals man, kronprins Pavlos, som lades ut på MC:s Instagram – här ser ni honom rocka loss på pappas och mammas 50 -årsjubileum.

Av Åsa Bönnelyche

Foto: All over press

 

Annons