Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Prinsessan Cristinas svåra val

29 dec, 2014, 10:21 
Annons
Cristina-3

Prinsessan Cristina står inför sitt livs svåraste beslut – nu kräver man hennes “avhopp” ur tronföljden.

Sympatierna har nu avtagit helt sedan hon åtalats för skattebrott. Inte har det blivit lättare för prinsessan då en riksdagstalesman nu gått ut och sagt att Cristina borde fundera på att säga upp sin plats i tronföljden.

Cristina

– Cristina bör fundera över om hon ska avstå sina rättigheter till tronen,sade Rafael Hernando i en intervju, som publicerades nyligen i tidningen El Mundo.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Crisitna-3

För bara en vecka sedan berättade premiärminister Mariano Rajoy, att han var övertygad om att Cristina var oskyldig. Men fyra dagar efter hennes åtal sade han:

– Jag kan inte bli inblandad.

Cristinas bror vänder henne ryggen

Det kan inte kännas speciellt trevligt för Cristina så här i jultid att även hennes bror sviker i krisen.

Felipe-32

Nyligen sade kung Felipe, utan att namnge henne, att offentliga personer inte bör bli rika genom att utnyttja sina positioner.

Under utredning

Situationen blir allt mer infekterad för prinsessan Cristina, vars man Inaki Urdangarin fortfarande är under utredning, men förnekar brott.

Av Åsa Bönnelyche

Foto: Stella Pictures, IBL

 

Annons