Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Prinsessan Dianas bror Charles Spencer har blivit pappa igen

07 aug, 2012, 10:54 
Agneta Nisbeth
Annons

Nu har prinsessan Dianas bror Charles Spencer och hans hustru Karen fått en liten dotter. Vad hon ska heta? Jo, Charlotte Diana.

Earl Spencer, 48, – framlidna prinsessan Dianas bror, Charles Spencer – och hustruns Karen, 39, lilla dotter Charlotte Diana föddes hemma på Althorp i Northampshire den 30 juli, i England. Och det är faktiskt lite speciellt, eftersom inget barn sett dagens ljus på släktgodset sen 1793. Charles var med vid förlossningen och klippte navelsträngen.

– Hon är ljuvlig! Ännu en kavat liten Spencer-tjej.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Namnen är redan bestämda – Charlotte Diana.

– Vi såg direkt hon är är en liten “Charlotte”, så det blir hennes tilltalsnamn. Diana får hon heta som en hyllning till min syster. Trots att det gått femton år sen Diana dog tänker jag på henne varje dag.

Sjunde gången gillt

För Charles är detta sjunde gången gillt, så han har verkligen vanan inne att klippa navelsträngar och välkomna små Spencer-ättlingar till världen. Med första frun, exmodellen Victoria Lockwood har Charles fyra barn: Kitty,21, tvillingarna Eliza & Katya,20, och Louis Frederick, 18. Och frun nummer två, läraren Caroline Freund, har han sonen Edmund Charles, 8, och dottern Lara Caroline, 6. Och så Charlotte Diana nu då.

Charles och Karen vigdes på Althorp förra året, den 18 juni, och godset kan, som ni kanske vet, sommarbesökas mellan 1 juli och 30 augusti då det hålls öppet för allmänheten. Kanadensiska Karen jobbar med välgörenhet och har två döttrar, 10 och 12 år, från äktenskapet med Hollywood-producenten Mark Gordon med filmsuccéer som “Saving Private Ryan” och “Patrioten” på meritlistan.

Här intill ser vi en gammal bild på Charles Spencer och hans syster prinsessan Diana.

Av Marianne Rolfstadius

Foto: Stella Pictures

Läs även:

 

 

Annons