Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Prinsessan Elena gick på bästa väninnans bröllop

13 okt, 2010, 08:12 
https://image.svenskdam.se/image-5470953?imageId=5470953&width=1320&height=689
Agneta Nisbeth
Annons

Den spanska prinsessan Elena gick häromdagen på sin bästa väninnans bröllop  i Madrid, klädd i en orange jacka och vita byxor.

Prinsessan Elena var häromdagen på ett vackert bröllop i den spanska huvudstaden Madrid. Det var en av prinsessan allra bästa väninnor Ana Vega Penichet Fierro som gifte sig med sin pojkvän Ramon Garzon.

Annons

Bar vitt

Bruden Ana, som sig bör klädd i vitt, bar en glittrande krona på huvudet och en något annorlunda brudbukett. Buketten såg närmast ut som den bestod av torkade blommor och blad av något slag, men elegant var det ju ändå.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

I siden

Prinsessan bar för dagen en läcker orange jacka i råsiden och matchande sidenskor. Till detta bar hon ett par gråvita sidenbyxor och en vit spetstopp. På en av bilderna här ser vi prinsessan tala lite med de söta brudnäbbarna innan vigseln.

Fast vad säger man om deras påkostade klänningar…

Av Agneta Nisbeth

Foto: All Over Press

Läs även:

Annons