Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Prinsessan Elisabeth öppnade barnsjukhus

08 sep, 2011, 13:02 
https://image.svenskdam.se/image-5470953?imageId=5470953&width=1320&height=689
Agneta Nisbeth
Annons

Den belgiska prinsessan Elisabeth har fått göra sitt första uppdrag – tillsammans med mamma och pappa, kronprins Philippe och kronprinsessan Mathilde.

I onsdags kom den belgiska kronprinsen Philippe och hans maka kronprinsessan Mathilde till Princess Elisabeth Kinderziekenhuis i Gent. Med sig hade de också sin snart 10-åriga dotter prinsessan Elisabeth som också fick äran att inviga det nyöppnade barnsjukhuset – döpt till hennes ära.

Annons

Äldst i syskonskaran

Prinsessan Elisabeth är född den 25 oktober 2001, så man kanske inte kan kalla henne liten längre, dessutom är hon äldst i syskonskaran – kronprinsparet har fyra barn. För dagen hade prinsessan Elisabeth satt på sig bästa finklänningen och en matchande liten kofta i rosa.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Av Agneta Nisbeth

Foto: Stella Pictures

Läs även:

Annons