Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Prinsessan Elisabeth säljer sitt hus

18 aug, 2013, 09:05 
Annons
Prinsessan Elisabeth, som är drottning Margarethes kusin

Nu säljer drottning Margrethes kusin sin praktvilla i Danmark och letar nytt hem.

Vill du bo kungligt? Då går det alldeles utmärkt att köpa den 78-åriga prinsessan Elisabeths prakthem på Gl. Dronninggårds Allé ved Furesøen i Holte. Den är nu till salu för 13 miljoner kronor.

Elisabeths prakthem på Gl. Dronninggårds Allé ved Furesøen i Holte

Villan har ett renoveringsbehov. Mäklaren tipsar på sin hemsida om att spekulanterna ska räkna med att rusta upp huset till en kostnad av två till tre miljoner, då det är lite eftersatt.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Arbetade för UD

Elisabeth är dotter till arvprins Knud och arvprinsessan Caroline-Mathilde ooch storasyster till Ingolf och Christian af Rosenborg. Prinsessan Elisabeth arbetade för danska UD mellan 1956 och 2001, bland annat i Washington och för den danska FN-missionen i Geneve.

Av Åsa Bönnelyche

Foto: Faksimil mäklarfirman Jesper Nielsen, IBL

 

Annons