Prinsessan Estelle charmade alla under Victoriakonserten 2020

prinsessan estelle victoriadagen 2020

Kronprinsessan Victoria och prins Daniel fick sällskap av dottern Estelle under Victoriakonserten. Och prinsessan charmade alla!

Victoriadagen är igång och Estelle gör succé bredvid sina föräldrar. Det här är femte året i rad som prinsessan sprider glädje under Victoriakonserten.

Estelle charmar under Victoriadagen 2020

Estelle har hedersplatsen mitt emellan sina föräldrar och hon har vit klänning med en rosa kofta till. Hon matchar förstås mamma Victoria, som också bär en vit klänning från det svenska märket By Malina. Se prislappen här!

Kungligheterna uppskattade musiken!

Prinsessan Estelle sitter bredvid sina föräldrar, Victoria och Daniel, och Armand Duplantis, som är årets Victoriastipendiat.

Firandet av kronprinsessans 43-årsdag ser lite annorlunda ut i år. Allmänheten stoppades till exempel från att komma till Solliden slott och gratta Victoria på plats. En nödvändig åtgärd för att minska spridningen av coronaviruset.

Födelsedagsbarnet kommenterade själv det inställda firandet, tidigare i dag.

Victorias egna ord om födelsedagen

– I dag brukar det vara en speciell dag i slottsparken här på Solliden, när extra många väljer att komma och hälsa på. Och det är alltid väldigt roligt att komma ut här i parken tillsammans med min familj och hälsa på alla barn och vuxna som har tagit sig hit för att fira tillsammans med oss. Och på kvällen brukar det vara tusentals ölänningar och tillresta som tillsammans hyllar årets Victoria-pristagare.

Victoriadagen 2020 - kronprinsessan Victoria och prinsessan Estelle.

Prinsessan Estelle, lika söt som alltid!

– I år ser läget tyvärr annorlunda ut. Vi får hitta nya sätt att fira högtider och sommartraditioner och att umgås med släkt och vänner. Och en del saker måste vi helt enkelt vänta med tills pandemin är över, sa Victoria i en film som hovet publicerade på sitt Instagram-konto.

Foto: TT