Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Prinsessan Estelle fick lördagsglass på Öland

02 apr, 2014, 13:36 
https://image.svenskdam.se/image-5471213?imageId=5471213&width=1320&height=689
Annons
Victoria-1

I helgen bar det av till nya sommarhuset på Öland och prinsessan Estelle storhandlade med mamma och pappa i Borgholm.

Enligt ett ögonvittne var kronprinsessan Victoria, prins Daniel och prinsessan Estelle på nybyggda sommarstället på Öland i lördags. Familjen passade på att åka dit efter kronprinsessans arbetsmöte i Oskarshamn.

Victoria-7

Vår källa berättar:

Annons

– I lördags var Victoria, Daniel och Estelle och handlade på ICA Supermarket i Borgholm. Victoria betalade, Daniel packade ner varorna och Estelle fick en glass!

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Det var soligt och varmt i Borgholm. Våren välkomnade trion. Det hör inte till ovanligheterna att de kungliga handlar mat i butiken. På Öland känner de sig som hemma och vill själva handla maten.

estelle-kate-gabor

Så skönt för den kungliga familjen att få lite ledigt under påsken. Den kungliga kalendern är ganska tom på uppdrag och påsken står för dörren. Kanske flyger kronprinsessan Victoria, prins Daniel och prinsessan Estelle över till New York ett par dagar för att hälsa på nya kusinen Leonore? Eller kan det vara så att prinsessan Madeleine tar med sig sin lilla dotter till Öland?

Av Åsa Bönnelyche

Foto: Stella Pictures

 

 

Annons