Prinsessan Estelle och prins Oscar på julkonsert med Carola

Prinsessan Estelle och prins Oscar på julkonsert med Carola

Egentid med pappa! Här ser du bilderna från prinsessan Estelles och prins Oscars roliga lördag. Pappa Daniel tog med dem till Steninge slott utanför Sigtuna och en eftermiddag full av julmusik.

Det är Carola som har sina julkonserter i slottets stora lada och Estelle och Oscar fick höra henne sjunga alla de härliga jullåtarna.

– Så kom min ’sångpartner’ prins Daniel med barnen på besök i lördags! Så glad, skriver Carola på Instagram. Så mysigt att de alla tre ville komma och se på både träladan i vackra Steninge och gå på konserten. Lilla prins Oscar var också med.

Efter konserten fick Estelle och Oscar förstås gå bakom scenen och hälsa på Carola. Du ser bilderna här (bläddra framåt med pilen):

– De satt två rader framför oss, så roligt! skriver en av Carolas följare på Instagram. Estelle verkar vara väldigt framåt och ödmjuk liten tjej och lille Oscar bara hängde på.

Carolas dotter Zoe var också med och sjöng på scenen och Carola berättar att Zoe blev lite extra nervös när Estelle och Oscar skulle komma. Carola själv var förstås jublande lycklig.

– Jag kände mig tacksam, glad, hedrad och ödmjukt stolt över att ha dem i publiken. Heja!

– Nu har jag ett helt år på mig att bjuda in hela kungahuset med barn och barnbarn när vi vet att värme och allting fungerar så bra. Hurra!

Prins Daniel är ett fan!

Prins Daniel har varit ett stor fan av Carola i många år och när han skulle ha sin svensexa 2010 så ordnade hans kompisar att han fick träffa Carola i inspelningsstudion:

 – Prins Daniel och jag sjöng i studion tillsammans och prins Daniel påminde prinsessan Estelle om det när vi sågs backstage! Hi hi! säger Carola nu.

– Mitt skepp, katedral, hangar.. = Steninge trälada! Ingen förstod nog från början riktigt hur stort detta fantastiska palats är! Fortfarande tagen av helgens smasch! Tänk, we did it.

Läs mer:

Prinsessan Estelle går på Calle Flygares Teaterskola

Det här gjorde prinsessan Estelle i helgen!

Estelle och mamma Victoria åkte buss – på vattnet

Foto: Linda Broström/Kungahuset.se, TT, Ibl