Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Prinsessan Estelle på konstmässa med pappa Daniel

04 maj, 2018, 12:30 
https://image.svenskdam.se/image-5470975?imageId=5470975&width=1320&height=689
Annie-Li Eriksson
När prinsessan Estelle fick lite egentid med pappa Daniel besökte de konstmässan Market Art Fair på Liljevalchs i Stockholm. Utställningen som pågick i mitten på april fokuserade på nordisk konst.
Annons

Det blir en hel del äventyr för prinsessan Estelle som får vara med på alltifrån hockeymatcher och rockkonserter till kungliga uppdrag som kungens födelsedag. För några veckor sedan besökte hon och pappa Daniel konstmässan Market Art Fair på Liljevalchs. Utställningen pågick mellan den 13-15 april och visade konst från ett 30-tal nordiska gallerier och konstnärer.

Kungahuset har nyligen publicerat en bild från far och dotters mysiga dag:

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

(Klicka på pilen till höger för att se bilden på Estelle)

Mamma Victoria kunde inte följa med på konstmässan då hon hade fullt upp med att ta emot Krotatiens talman H.E. Mr Gordan Jandroković.

Senaste gången vi såg Estelle var på morfar kungens 72-årsfirande vid Yttre Borggården. Då vinkade hon glatt från slottsbalkongen med kronprinsessan Victoria, prins Daniel, mormor Silvia, lillebror Oscar och prinsessan Sofia.

Estelle och Oscar vid kungens 72-årsfirande.

Foto: IBL, Stella Pictures och Kungahuset/Henrik Garlöv och Jean-Baptiste Béranger

Annons