Prinsessan Estelles överraskning i nya julvideon

Både prinsessan Estelle och prins Oscar charmar alla i den nya julhälsningen, och prinsessan överraskade dessutom i en ny frisyr.

Den årliga julhälsningen från kronprinsessfamiljen gjorde verkligen ingen besviken i år. Daniel, Victoria, Estelle och Oscar hälsade på i Katarina kyrka i Stockholm och fick höra berättelsen om Jesu födelse.

Estelle syntes mycket i julhälsningen – bland annat var det hon som tog initiativet till själva julhälsningen i slutet av filmen. Hela familjen står då samlad framför kameran för att hälsa god jul och gott nytt år. Efter en kort tystnad tittar Estelle på någon till höger om kameran och utropar god jul och strax därefter stämmer familjen in.

Prinsessan syntes dessutom dansa ut ur kyrkan. När de lämnade Katarina Kyrka klingar klockorna och när de går genom allén dansar Estelle fram längs grusgången. Ett roligt och lyckat besök för henne med andra ord!

Överraskade med sitt hår

Något som uppmärksammade tittare kanske lade märke till var dessutom prinsessans vackra hår! I videon syns det nämligen att Estelles ljusa hår har växt ordentligt under hösten, och att håret numera räcker en bra bit nedanför axlarna. Ett vackert spänne fick hålla uppe den långa luggen.

I tidigare julhälsningar har Estelle oftast haft olika slags uppsättningar, så att håret fick hänga löst och ledigt över den blommiga klänningen var roligt att se!

Foto: Kungahuset.se