Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Prinsessan Estelles påskpresent till drottning Silvia

14 apr, 2020, 13:00 
Ellen Myrgård Lindén
prinsessan estelle drottning silvia
Prinsessan Estelle fick inte fira påsk med mormor och morfar i år, på grund av coronakrisen. Men hon gjorde det bästa av situationen och pysslade ihop en påskpresent till dem istället!
Annons
Tillbakablick: Estelles första kungliga uppdrag!Brand logo
Tillbakablick: Estelles första kungliga uppdrag!

Det blev en annorlunda påsk för vår svenska kungafamilj. Istället för att fira högtiden tillsammans hade de kontakt med varandra via datorer och Ipads. Ett möte som hovet förevigade med en underbar påskfilm!

Kungafamiljens unika påskfilm

I filmen får vi se kungaparet på Stenhammar, kronprinsessfamiljen på Haga, Madeleine och Chris i Florida och Carl Philip och Sofia på Villa Solbacken.

Dessutom fick vi veta vad äldsta barnbarnet, prinsessan Estelle, gav mormor och morfar i påskpresent!

Estelles present

I mitten av filmen visar hon nämligen upp ett fint påskort, med en lama ritad på framsida. Och inuti kortet har hon skrivet en liten påskhälsning.

“Mormor och morfar – jag har gjort ett litet påskkort till er. Det ska föreställe en lama. Sedan har jag skrivit Glad påsk mormor och morfar. Varma hälsningar Estelle”, säger den 8-åriga prinsessan i filmen.

kungaparet stenhammar
Det blev ett påskfirande i mindre skala för kungaparet. Men de fick åtminstone glädje sig åt en påskpresent från barnbarnet Estelle!

Kungaparet äger många dyrbarheter men det finaste i deras ägor är förstås presenterna från barnbarnen. Ingenting kan mäta sig mot dem. Och så känner nog de flesta mor- och farföräldrar!

Foto: TT

Annons