Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Prinsessan Eugenie bad världsartistens barn bli brudnäbb

17 jul, 2018, 10:00 
Agneta Nisbeth
Prinsessan Eugenie och fästmannen Jack Brooksbank ska som bekant gifta sig snart, nu har hon utsett brudnäbbarna. Och det finns en liten överraskning...
Annons

Prins Andrews och Sarah Fergie Fergusons dotter håller just nu på att ordna sitt bröllop. I oktober kommer prinsessan Eugenie och fästmannen Jack Brooksbank att vigas i samma kyrka som prins Harry och Meghan vid Windsor Castle. Redan nu har paret utsett sina brudnäbbar.

Trots att de inte avslöjat något officiellt berättar den vanligtvis välunderrättade Harpers Bazar att de bestämt sig för sex barn. Bland dessa återfinner vi, kanske inte helt oväntat, prins George och prinsessan Charlotte, men också Theodora “Teddy” Rose Williams som är popstjärnan Robbie Williams och Aydas femåriga dotter.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Robbie är tydligen en nära vän till paret. Andra näbbar är Maude Windsor, som är Lord Freddie Windsors och Sophie Winklemans dotter, samt Ines de Givenchy som är dotter till Olivier de Givenchy. Man tror även att Ines bror Louis ska delta under bröllopet.

Läs mer: Prinsessan Eugenie talar ut om sjukdomen

Foto: IBL

Annons