Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Prinsessan Eugenie i Askungens fotspår

01 apr, 2010, 16:20 
https://image.svenskdam.se/image-5470953?imageId=5470953&width=1320&height=689
Agneta Nisbeth
Annons
Prinsessan Eugenie på väg hem.
Prinsessan Eugenie på väg hem.

Prinsessan Eugenie gillar, precis som alla andra tjejer i hennes ålder, att gå ut och festa då och då. Men tyvärr får hon räkna med att fotografer ligger på lut överallt…

Prinsessan Eugenie, 20, ses här lämna en klubb i London, för övrigt ett ställe som ägs av ingen mindre än Guy Richie, Madonnas exmake. Inget konstigt med det kanske, prinsessan Eugenie är en ung kvinna som har rätt att festa lite, precis som andra unga kvinnor. Vi kan väl bara hoppas hon hade det trevligt under kvällen.

Med sig i taxin hade Eugenie en väninna och de lämnade klubben vid midnatt, precis som Askungen, så hon skulle orka upp till studierna dagen efter. Prinsessan pluggar sedan 2009 på Newcastle University, bland annat läser hon konsthistoria, engelsk litteratur och politik.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Av Agneta Nisbeth

Foto: All Over


Annons