Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagenSollidens slott

Prinsessan Eugenie raffig i rött - kom med pojkvännen till Ascot

20 jun, 2011, 14:34 
Agneta Nisbeth
Annons

Prinsessan Eugenie stal verkligen showen när hon dök upp på Ascot häromdagen i en läcker röd klänning tillsammans med sin pojkvän Jack Brooksbank.

Annons

Det var en både glad och förälskad prinsessa som drog allas blickar till sig i sin läckra röda åtsmitande blåsa och lilla och mycket smakfulla hatt på huvudet. Till skillnad från förra årens mer eller mindre galna huvudbonader.

Med pojkvännen

Med sig under dagen på Ascot hade hon pojkvännen Jack Brooksbank som var mycket elegant i sin fina hatt. Ni kan läsa mer om prinsessan Eugenies klänning på Johannas Kungliga modeblogg här››

Solen sken

Just den dagen sken också solen, något den minsann inte gjort de andra dagarna – regnet har mest öst ner över tävlande och gäster.

Tidigare dag

Som ni ser på bilden här nedan kom prinsessan Eugenie även till Ascot tidigare i veckan, då hade hon denna lilla svarta hatt på skallen. Den dagen var hon också ensam, pojkvännen hade väl annat för sig.

Annons

Drottningen igen

På plats fanns givetvis också drottning Elizabeth, en ny dag på Ascot innebär givetvis också en ny hatt och ny dräkt. Denna gång blev det en ensemble i vitt och ljusblått.

Ny flamma?

Vi hittade också prinsessan Eugenies pappa på den kungliga läktaren, prins Andrew såg ut att må utmärkt med en ny kvinna vid sin sida. Det visade sig vara konstkännaren Judith Hess – som bara påstås vara vän med prinsen.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Av Agneta Nisbeth

Foto: Stella Pictures

Läs även:

Annons