Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Prinsessan Eugenies hemliga önskan inför bröllopet

09 okt, 2018, 12:00 
Prinsessan Eugenie och Jack Brooksbank
Eugenie har varit och smygtittat i mamma Fergies smyckesskrin. Så här inför bröllopet planeras både klänning, håruppsättning och val av diadem. Alla har inte det lyxproblemet att det finns en uppsjö av exklusiva juveler och diadem att välja emellan. Men är man medlem av den brittiska kungafamiljen kan valet bli svårt.
Annons

Vilken av alla gnistrande tiaror ska då prinsessan Eugenie ha på sig, när hon går nedför altargången i St Georges kapell i Windsor på fredag?

“Det kommer sannolikt att bli mamma Fergies magnifika diadem”, skriver Mirror Online.

Sarah Fergusons och Andrews bröllop.

Sarah Fergusons bröllopsdiadem är speciellt. Det är strålande vackert och sägs bli en perfekt ”topping” på dotterns hjässa, när hon står brud den 12 oktober. Det är nämligen då hon gifter sig med sin fästman Jack.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Fergie bar den på sitt eget bröllop med prins Andrew i juli 1986 och blev därefter hertiginnan av York. Den var bländande på Sarahs röda hår. Men nu har den inte syns på ett tag, därför blir det extra roligt om dottern luftar smycket igen.

Annons
Sarah Fergusons bröllop.

Fergie chockade alla kungliga fans när hon anlände till Westminster Abbey, eftersom det vid första anblicken såg ut som om hon bytt ut den traditionella tiaran till förmån för en blomkrona.

Blomsterkronan höll Fergies slöja på plats och användes under bröllopsceremonin, rapporterar The Express. Blommorna på tiaran matchade också brudbuketten.

Sarah Ferguson och Andrew gifte sig i St George's Chapel.

Sarahs diademförvandling

I ett trollslag hände det något magiskt. Mitt under de mest kärleksfulla minuterna vid altaret då paret hade sagt “ja”, till varandra, avlägsnades blommorna från Sarahs huvud och avslöjade en underbar tiara. Denna ”diademförvandling” blev symbolisk för att hon i och med giftermålet blev medlem av kungafamiljen.

Nu ska det bli spännande att se om dottern Eugenie gör samma sak.

Foto: IBL

Annons