Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Prinsessan Eugenies känslosamma meddelande får alla att gråta – väcker reaktioner

15 apr, 2021, 06:00 
eugenie

Prinsessan Eugenies känslosamma meddelande till farfar prins Philip väcker reaktioner.

Annons
Har du koll på de kungliga snackisarna från vecka 14?Brand logo
Har du koll på de kungliga snackisarna från vecka 14?

Förra fredagen förlorade Storbritannien en högt älskad person i den 99-åriga prins Philip, som gick bort efter en vår med hälsoproblem. Hela landet sörjer, liksom den närmaste familjen.

Hans barnbarn, prinsessan Eugenie har lagt ut en text på Instagram där hon tilltalar honom direkt, och det är ett känslosamt meddelande.

Så här lyder det:

”Kära farfar,

Vi kommer alla sakna dig. Du skulle varit så rörd över alla hyllningar som har delats med mig under de senaste dagarna. Folk som minns hur de satt bredvid dig på en middag, eller skakade din hand en gång, som kommer ihåg att de sagt hej i förbifarten eller hur mycket deras DofE-pris betydde för dem.

Jag minns hur jag lärde mig hur man lagar mat, målar, vad man ska läsa. Jag minns hur det var att skratta åt dina skämt och samtalen om ditt spektakulära liv och tjänstgöring i flottan. Jag kommer ihåg när jag vidbrände korvarna och du svepte in och räddade dagen.

Jag kommer ihåg dina händer och ditt skratt och din favoritöl.

Jag kommer komma ihåg dig genom dina barn, dina barnbarn och deras barn.

Tack för din hängivenhet och kärlek till oss och speciellt till farmor, som vi kommer se efter åt dig.

All min kärlek,

Eugenie.”

Reaktionerna efter detta fina brev lät inte vänta på sig. I kommentarsfältet på Instagram och på Twitter hyllas prinsessan stort av följarna, som verkligen uppskattar den personliga bild hon målar upp av sin farfar, som många bara kände i hans formella roll som prins och drottningens make.

Annons