Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagen

Prinsessan Eugenies officiella bröllopsbild blev selfie-kapad - av prins Harrys gamla ex!

21 okt, 2018, 12:00 
AvErika Svernström
Nu spekuleras det vilt om prinsessan Eugenie och Jacks officiella bröllopsbild som tycks ha blivit kapad av prins Harrys gamla ex. Det var de skarpögda, engelska, kungliga superfansen som slog larm om att något otillbörligt syns i bakgrunden på en av det engelska hovets officiella bröllopsbilder. Där skymtas en blond kvinna i linne i full färd med att göra något väldigt osnyggt bland kungliga – ta en selfie.
Annons

Det var de skarpögda, engelska, kungliga superfansen som först reagerade på att något var fel. För på den officiellt utvalda bröllopsbilden av fotografen Alex Bramall uppdagas något mycket märkligt. Det nygifta prinsessparet Eugenie och Jack Brooksbank skrider fram hand i hand under kristallkronorna på väg till sin egen bröllopsfest. Det strålar om dem och de har bytt om till festfint när det underliga framträder: längst bak i rummet står en blond, kvinna i linne och tar helt obekymrat en selfie.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Jack och Eugenie är lyckligt ovetande om vad som pågår strax bakom dem.

Brudparet är lyckligt omedvetet om bröllopsbilds-inkräktaren bakom dem. Uppenbarligen har inte heller fotografen koll på bildens bakgrund, kan man väl säga till den blonda kvinnans försvar.

Annons

Vid närmare inspektion verkar den mystiska selfie-kvinnan vara Eugenies nära vän, och prins Harrys ex-flickvän, Cressida Bonas som också mycket riktigt var en av gästerna på bröllopet.

Cressida Bonas, i brokadmönstrad, svartblå klänning i mitten, är både prinsessan Eugenies nära och vän och prins Harrys gamla flickvän.
Meghan fick se sin prins Harrys gamla flickvän på bröllopet.
Meghan fick se sin prins Harrys gamla flickvän på bröllopet.

Cressida kom till vigseln i en blå klänning och matchande hårband men har på bröllopsbilden bytt om till kvällens party-outfit i mönstrad kjol och vitt linne. Där tar hon en selfie inför festligheterna, helt omedveten om vilket rabalder hon ställer till med.

Annons

Läs mer: 41 finaste bilderna från Eugenies och Jacks bröllop

Foto: IBL, TT, Harpers Bazar/Mega

Annons