Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Prinsessan Eugenies parabolhatt ingen succé

25 jun, 2009, 12:52 
Agneta Nisbeth
Prinsessan Eugenies nya hatt väckte en del uppmärksamhet under de sista dagarna av hästtävlingarna på Ascot. Elaka tungor kallade den för en parabol och gillade inte heller färgkombinationen.
Annons

Den brittiska prinsessan Eugenie, 19, är väl kanske inte direkt känd för att vara den hetaste stilikonen i riket. Men det var ändå många som undrade varför hon satt på sig denna parabolliknande skapelse på huvudet.

Hatten väckte uppmärksamhet både för sin form och färg. Inte heller var det speciellt färgmatchande till prinsessans damiga klänning i lila.

Några menade att det såg ut som ett flygande tefat landat på prinsessans huvud, andra tyckte mer det liknade en färggrann brödkorg. Fast huvudsaken, he he, var väl ändå att prinsessan Eugenie var nöjd själv med sitt val av huvudbonad. Eller hur?

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

 

Foto: TT

Annons