Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Prinsessan har hittat en ny man efter skilsmässan – visar stolt upp kärleken!

17 apr, 2020, 17:00 
Prinsessan Tessy har hämtat sig från skilsmässan med prins Louis.Nu har hon hittat en ny man!
Annons
Coronaviruset: Detta har hänt i kungavärldenBrand logo
Coronaviruset: Detta har hänt i kungavärlden

Prinsessan Tessy träffade prins Louis av Luxemburg, storhertig Henris och storhertiginnan Maria Teresas tredje äldste son, när hon gjorde sin militärutbildning. De gifte sig 2006 i ett stort, pampigt och påkostat bröllop – men kärleken varade bara i tolv år.

Prinsessan Tessy har hittat en ny man

Tessy har hittat kärleken igen!
Tessy har hittat kärleken igen!

Tessy och Louis begärde ut skilsmässa 2018, och processen blev officiellt klar i början av 2019. Då hade de hunnit få två söner: Gabriel och Noah. Tessy hade också drabbats av ett missfall, strax före separationen.

– Min skilsmässa var definitivt en av de svåraste situationer som jag gått igenom, har Tessy sagt i en intervju.

Men nu ler Tessy igen! Hon har nämligen hittat kärleken – i en kollega. Det rör sig om en affärsman vid namn Frank Floessel, rapporterar Hola.

Annons

Så här ser han ut

Frank sitter i styrelsen för Professors Without Borders, en välgörenhetsorganisation som Tessy var med och grundade som prinsessa.

Tessy har själv lagt upp en bild på Instagram där man kan se att Frank var med och firade påsk tillsammans med henne och sönerna Gabriel och Noah. En viktig detalj är att Tessy tydligt markerar att Frank tillhör familjen numera, redan i första meningen av bildtexten.

“Glad påsk önskar vår lilla familj! I dessa svåra tider som vi alla genomlider just nu, när vi isolerar oss i våra hem, så vill vi skicka ett kärleksbudskap till er. Vi går igenom detta tillsammans. Vi kan tyvärr inte vara med vår släkt och vänner just nu. Men kärleken inom oss håller oss samman och närvarande”, skriver Tessy.

“En kvinna har sitt eget värde”

Tessy slutade rent officiellt att vara prinsessa i samband med skilsmässan. Detta är dock inget som väckt någon bitterhet hos henne.

– En titel gör dig inte till den du är. En kvinna har sitt eget värde, och det handlar inte om vem du gift dig med eller vilket namn du bär, det handlar om vad du själv uppnått, har hon sagt i en intervju.

Annons