Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Prinsessan Hayas nya bild med barnen

17 maj, 2016, 07:53 
Prinsessan Haya av Jordanien är gift med Dubai-härskaren har lagt upp den här fina bilden på sig själv och barnen.
Annons
Haya

Klädd i svalt vitt poserar Haya på ny, fin bild med dottern Sheikha Al Jalila, 9 och sonen Sheikh Zayed, 4. Tvåbarnsmamman har själv vuxit upp utan en mor. I stället har relationen med pappan, kung Hussein av Jordanien, varit nära. Prinsessan Haya var bara två år, då hennes mor, den populära Queen Alia, dog i en helikopterolycka vid 28 års ålder.

Haya-2

Det blev svårt för Haya att försöka fylla det tomrum, som modern efterlämnade. Kraven fanns där:

Annons

– Hon var så älskad och dog så ung, hon blev nästan felfri, har prinsessan Haya berättat.

– Folk ville att jag skulle fylla hennes skor – det var jobbigt. Men min far hjälpte mig och sade till mig hur viktigt det är att jag skulle vara min egen person.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Haya-3

Det var i april 2004 som Haya av Jordanien gifte sig med Sheikh Mohammed bin Rashid Al Maktoum, härskare i Dubai. Prinsessan Haya bor i Dubai, men besöker Jordanien ofta. Haya är en modern kvinna och engagerad precis som svägerskan drottning Rania.

Foto: IBL, Twitter

 

Annons