Prinsessan i koma efter fruktansvärd trafikolycka!

Europas kungligheter vankar av och an i oro.En av deras egna har hamnat i koma efter en olycka.

Prinsessan Hermine av Clermont-Tonnerre är en del av Clermont-Tonnerre-familjen, en fransk blåblodig släkt med rötter ända tillbaka till 1100-talet. Hennes pappa Charles Henri var den elfte hertigen av släkten.

Nu går Frankrike runt i chock och bedrövelse efter nyheten om att Hermine, som är ett känt namn i hemlandet, har hamnat i koma.

Prinsessan i koma efter hemsk olycka

Prinsessan Hermine till vänster här.

Prinsessan Hermine till vänster här.

Enligt fransk press var Hermine inblandad i en motorcykelolycka i måndags. Vännen Viviane Zaniroli har skrivit om saken på sin Facebook-sida.

“Hermine föll i en koma efter en motorcykelolycka, nu tänker vi på hennes barn, Allegra och Calixte. Min älskade prinsessa, du är en krigare, kämpa!”, skriver Viviane.

Hermine medverkar ofta i fransk tv och har dessutom skrivit flera böcker. Hennes två barn har hon fått med den kände affärsmannen Alastair Cuddefort.

“Det är väldigt allvarligt”

Vännen och sångaren Jean-Luc Lahaye har berättat mer om själva händelsen – och vad som händer nu – i en intervju.

– Det verkar som att det var en väldigt allvarligt motorcykelolycka. Den avgörande prognosen från läkarna är på gång. Jag hoppas att hon klarar det. Jag avgudar henne, hon är en lojal väl, väldigt glad, otroligt färgstark. Hon är också mamma, vilket gör att jag hoppas extra mycket på att hon klarar det och återfår all rörlighet. Jag vet inte exakt hur det står till, men det är väldigt allvarligt, säger Jean-Luc.