Prinsessan Isabella och prins Christian saknar sin mamma

12 jan, 2011, 15:01 
https://image.svenskdam.se/agneta-200x248.jpeg.jpg?imageId=5470953&x=0&y=0&cropw=100&croph=100&width=1318&height=687Agneta Nisbeth
Annons

I två timmar var prinsessan Isabella och prins Christian tillsammans med mamma på sjukhuset men sedan tvingades de åter resa hem, något som inte alls var populärt…

När prinsessan Isabella kom ut från Rigshospitalet efter att ha besökt kronprinsessan Mary och sina nya småsyskon så såg man hur ledsna de bägge barnen var.

Annons

Tårar

På bilden här ovan och i danska webbtidningar, som Billed Bladet ser man tårar rulla utför kinderna på den lilla prinsessan. På bilden här intill och här nedan är de dock på väg in till Rigshosptialet, med den älskade nalle i famnen och allt.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Det är helt uppenbart att både hon och brodern prins Christian saknar att vara nära sin mamma. Hon har ju inte varit hemma sedan tidig lördag morgon då hon åkte in för att föda.

Saknar mamma

Istället får de hålla tillgodo med sin pappa, kronprins Frederik. Och det är väl inte illa det heller, fast mamma är nog ändå det som gäller just nu för de små barnen.

Annons

Av Agneta Nisbeth

Foto: All Over Press

Läs även:

Annons
I annonssamarbete med Dermarome