Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Prinsessan Josephine i ridolycka

15 jul, 2015, 12:13 
Agneta Nisbeth
Annons
frederik-mary-barn-ste

Danska kungahuset har åter drabbats av en olycka. Prinsessan Josephine behövde gipsa armen efter att hon skadade sig på Gråstens ridcenter.

Kronprinsfamiljen Frederik och Mary med sina fyra barn är just nu på Gråsten slott, där de tillbringar sin sommarsemester. Men under en utflykt till stallet Gråstens Ridcenter skedde en olycka. Prinsessan Josephine skadade armen och fick snabbt föras till sjukhus. Det konstaterades snart att den fyraåriga prinsessan hade brutit armen, och hon fick den snabbt gipsad. Det danska hovet låter meddela att Josephine mår bra, och att familjen har fortsatt sin privata semester.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
marie-felix-ste

Det har varit en olycksfylld sommar för barnen i den danska kungafamiljen. Prins Felix bröt sin högra arm tidigare i sommar när han spelade fotboll med några vänner och skadades. Läs om den olyckan här››

Av: Margareta Gotthardsson

Foto: Stella Pictures

Annons