Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Prinsessan Kate skakas av händelsen på sonens träningsklubb – oron för George, 10

04 mar, 2024, 08:10 
Vendela Lönnqvist
TT
Riktigt obehagligt!
Annons

Det är många som undrar var prinsessan Kate har tagit vägen, då hon inte synts till sedan bukoperationen i mitten på januari.

Avslöjar: Madeleines & Chris nya bakslag med lyxvillan • Så ska svårt sjuke Harald komma hem igen • Bisarra spekulationerna om Kate – 3 kungliga snackisar från vecka 9!Brand logo
Avslöjar: Madeleines & Chris nya bakslag med lyxvillan • Så ska svårt sjuke Harald komma hem igen • Bisarra spekulationerna om Kate – 3 kungliga snackisar från vecka 9!

Teorierna om Kate

Teorierna har gått varma om att prinsessan ska ha genomgått en skönhetsoperation, eller mer allvarliga som att hon ligger i koma.

Men enligt det brittiska kungahuset mår Kate bra och befinner sig hemma för att vila tillsammans med familjen.

Prins George tränar tennis

Så småningom kommer livet att återgå till det normala, vilket bland annat innefattar att skjutsa barnen till träningarna.

Prins George, 10, tränar exempelvis varje vecka tennis i dyra Hurlingham – och nu ska oroväckande nyheter ha nått prinsparet.

Annons

Oanständiga beteendet i bastun

The Daily Mail rapporterar nämligen att ett oanständigt beteende ägde rum i klubbhusets bastu.

"Medlemmen gjorde olämpliga kommentarer av sexuell karaktär till en annan medlem medan den personen var i bastun", står det på klubbens anslagstavla.

Nu har en så kallad "beteendekommitté" tillsats för att motverka fall av oacceptabelt beteende – och det kvarstår att se om George fortsätter träna där.

Annons