Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagenSollidens slott

Prinsessan Kates nya bild rör upp känslor – egna orden om prins William

24 jun, 2024, 05:30 
Vendela Lönnqvist
Stephen Lock
Prinsessan Kate delar med sig av en fantastisk bild på familjen.
Annons
Här gör prinsessan Kate kunglig comeback – efter cancerbeskedetBrand logo
Här gör prinsessan Kate kunglig comeback – efter cancerbeskedet

Den tredje söndagen i juni firades fars dag i Storbritannien. Och prinsessan Kate och de tre barnens hälsning till sin pappa, prins William, gick knappast obemärkt förbi.

Gulliga bilden på brittiska prinsbarnen

I en härlig bild från stranden står William omgiven av prins George, prinsessan Charlotte och prins Louis. Alla fyra blickar ut mot havet. En fantastisk bild tagen av Kate!

”Vi älskar dig, pappa. Glad fars dag”, står det under bilden signerat G, C och L för de tre syskonen.

Annons

Hälsningen är extra rörande, i och med att prinsfamiljen genomgått en tuff period det senaste.

Tuffa perioden för brittiska prinsfamiljen

Efter en operation i våras bekräftade Kate att läkarna upptäckt cancer. Hon har därför hållit sig undan offentligheten för att fokusera på behandling och tid med barnen.

– Jag vill ta tillfället i akt att tacka er alla för era meddelanden och stöd, och för er förståelse, medan jag har återhämtat mig från min operation. Det har varit väldigt tuffa månader för hela familjen, men jag har haft ett fantastiskt medicinskt team som har tagit väl hand om mig, och som jag är tacksam över, berättade Kate i en video och fortsatte:

– I januari genomförde jag en omfattande magoperation i London. Då trodde man att mitt tillstånd inte var cancerogent. Operationen gick bra, men i undersökningar efter operationen upptäckte man cancer.

Kate ute i offentligheten igen – efter cancerdiagnosen

Under lördagen gjorde Kate dock sitt första offentliga framträdande sedan cancerdiagnosen. Det var dags för den årliga militärceremonin ”Trooping the Colour”. Kate syntes vinka till folket från balkongen tillsammans med hela familjen.

Det var första gången på tre månader vi fick syn på Kate. Hur många kungliga uppdrag hon kommer ta på sig framöver återstår dock att se.

Annons