Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Prinsessan Lalla Khadija har fyllt fem år

09 mar, 2012, 08:08 
https://image.svenskdam.se/image-5470953?imageId=5470953&width=1320&height=689
Agneta Nisbeth
Annons

Grattis i efterskott tillönskar vi söta lilla prinsessan Lalla Khadija av Marocko, som nyligen fyllde fem år. En duktig och framåt liten tjej som går på dagis och redan har börjat lära sig det västerländska alfabetet.

Lalla Khadija är dotter till kung Muhammed VI och prinsessan Lalla Salma av Marocko. De firar tioårig bröllopsdag i juli och två år senare föddes deras son Moulay Hassan. Både när han och lillasyster föddes firades det ordentligt i Marocko.

Annons

Fira med en film

Alla som fick barn samma dag fick presenter av kungen, som också benådade tusentals fångar för att fira de stora händelserna.

Lika överdådigt firades inte Lalla Khadijas femårsdag, men det var ändå anledning nog att fira med en film som mamma och pappa lade in på youtube, se filmen nedan.

På bilden här ovan ser vi kung Mohammed VI sittandes bredvid den lilla kronprinsen Moulay El Hassan i sina vit-gula kläder och kungens bror prins Moulay Rachid under en ceremoni i Rabat häromveckan.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Av Eva Åström

Foto: Stella Pictures

Läs även:

httpv://www.youtube.com/watch?v=LidGyWv-7K8&feature=player_embedded

Annons